ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

ProTv [4/05/2021]

 
Marius Manole și Alex Bogdan vor să-i cucerească pe investitorii din Imperiul Leilor. Miercuri, ultima ediție din acest sezon!
     
Marius Manole și Alex Bogdan vor să-i cucerească pe investitorii din Imperiul Leilor. Miercuri, ultima ediție din acest sezon!

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu deschid porțile Imperiului pentru ultima oară în acest sezon. Miercuri, de la ora 20:30, antreprenorii cu idei si speranțe vor avea parte de runda finală de investiții. Doi actori își fac apariția în fața leilor și vor să-i convingă să finanțeze afacerea în care cred.

cititi articolul complet în ProTv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: ProTv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY