ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 mai 2021

 
 

B1 Tv [4/05/2021]

 
Mesajul lui Gabriel Oprea pentru Anghel Iordănescu la împlinirea vârstei de 71 de ani: „Antrenorul secolului, sportiv de talie internațională și un mare iubitor de țară”
     
Mesajul lui Gabriel Oprea pentru Anghel Iordănescu la împlinirea vârstei de 71 de ani: „Antrenorul secolului, sportiv de talie internațională și un mare iubitor de țară”

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a transmis pe Facebook o urare fostului selecționer al echipei naționale, Anghel Iordănescu, acesta împlinind marți vârsta de 71 de ani: “Astazi este ziua de nastere...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Călătoria ministrului ceh de interne la Moscova, care nu s-a mai concretizat, e cercetată de poliția cehă. Jan Hamacek (...)
Călătoria ministrului ceh de interne la Moscova, care nu s-a mai concretizat, e cercetată de poliția cehă. Jan Hamacek ar fi urmat să facă o propunere controversată (...)
Poliția cehă cercetează „circumstanțele” legate de o călătorie în Rusia pe care o avea programată (...)
Ministrul Cătălin Drulă: Noul manager al CFR Călători trebuie să vină cu planul de restructurare al companiei până la (...)
Ministrul Cătălin Drulă: Noul manager al CFR Călători trebuie să vină cu planul de restructurare al companiei până la sfârșitul lunii mai
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, i-a cerut noului manager al CFR Călători ca până la (...)
Alexandru Nazare: Am semnat acordul de finanțare în valoare de 100 de milioane de euro pentru investiții în școli mai (...)
Alexandru Nazare: Am semnat acordul de finanțare în valoare de 100 de milioane de euro pentru investiții în școli mai sigure, incluzive și sustenabile
Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor Publice, a anunțat joi semnarea acordului de finanțare în (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY