ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

B1 Tv [4/05/2021]

 
Când vom renunța la măști în aer liber? Florin Cîțu: Aș aștepta 1 august / Nu există nicio scuză. Dacă vrem să ieșim din pandemie, trebuie să ne vaccinăm! (VIDEO)
     
Când vom renunța la măști în aer liber? Florin Cîțu: Aș aștepta 1 august / Nu există nicio scuză. Dacă vrem să ieșim din pandemie, trebuie să ne vaccinăm! (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că deocamdată nu se gândește la ridicarea obligativității privind portul măștii de protecție în orașe, în aer liber. Acesta a precizat că așteaptă data de 1...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
„Liga Campionilor de evitare a impozitelor”: Uber a folosit 50 de companii fictive olandeze pentru a evita impozitele (...)
„Liga Campionilor de evitare a impozitelor”: Uber a folosit 50 de companii fictive olandeze pentru a evita impozitele pe aproape 6 miliarde de dolari din (...)
Uber a folosit un adăpost fiscal complex care implică în jur de 50 de companii fictive olandeze (...)
Prognoza meteo, azi, 13 mai 2021. Vremea se răcește în toată țara. Ploi, descărcări electrice şi intensificări ale (...)
Prognoza meteo, azi, 13 mai 2021. Vremea se răcește în toată țara. Ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului
Joi, vremea se răcește în toată țara. Atmosfera va fi în general mohorâtă și va ploua în majoritatea (...)
Sediul televiziunii palestiniene Al-Aqsa a fost bombardat de armata israeliană (VIDEO)
Sediul televiziunii palestiniene Al-Aqsa a fost bombardat de armata israeliană (VIDEO)
Sediul televiziunii palestiniene Al-Aqsa a fost distrus miercuri de atacurile israeliene. A (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY