ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Dobrogea News [4/05/2021]

 
Speriați de un șarpe care s-a rătăcit în centrul orașului, au chemat jandarmii
     
Speriați de un șarpe care s-a rătăcit în centrul orașului, au chemat jandarmii

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost sesizaţi astăzi, 04 mai, cu privire la prezenţa unui şarpe lângă un bloc din municipiul Constanța. Reptila a fost preluată de oamenii legii şi eliberată în mediul natural. Speriat de prezența unui șarpe ajuns întâmplător lângă un bloc situat pe bulevardul Ferdinand, unul dintre locatari a sunat în cursul acestei dimineţi, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului și a preluat intrusul, acesta fiind eliberat ulterior într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului. În cursul anului trecut, jandarmii au fost solicitați de unsprezece ori pentru a interveni în vederea îndepărtării unor șerpi ajunși accidental în zone locuite. În astfel de situații, recomandăm cetățenilor să nu omoare reptilele, să nu se apropie de ele și să anunțe imediat autoritățile abilitate! Speriați de un șarpe care s-a rătăcit în centrul orașului, au chemat jandarmii first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY