ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
S-au redeschis terasele în Grecia
     
S-au redeschis terasele în Grecia

Restaurantele, barurile și cafenelele din Grecia și-au redeschis terasele după o pauză de 6 luni, cu două săptămâni înaintea redeschiderii sezonului turistic, potrivit Reuters. În centrul Atenei, locurile la terase s-au ocupat repede. Nu sunt permise însă mai mult de 6 persoane la o masă, iar chelenrii sunt obligați să poarte mască și să se testeze o dată pe săptămână pentru SARS-CoV-2. Restricțiile de circulație nu mai intră în vigoare la ora 21.00, ci la 23.00, odată cu închiderea teraselor. În Grecia, au avut prioritate la vaccinare vârstnicii și abia s-a deschis etapa pentru cei care au peste 30 de ani. Din 10,8 milioane de locuitori, 3 milioane s-au vaccinat până acum, o treime dintre ei fiind cu ambele doze, scrie publicația Kathimerini. Potrivit sindicatelor, zeci de restaurante, baruri și cafenele s-au închis definitiv în Atena și Salonic, iar 6 din 10 localuri sunt în prag de faliment, în condițiile în care 20% dintre ele nu au terase. Autoritățile mizează pe relansarea economiei odată cu redeschiderea turismului, începând din 15 mai. Peste un sfert din Produsul Intern Brut al Greciei depinde de aceste sector de activitate. De la începutul pandemiei și până acum, în Grecia, s-au înregistrat aproape 350 de mii de cazuri de COVID-19 și peste 10 mii de decese. Premierul Kyriakos Mitsotakis a declarat că vaccinarea și măsurile de protecție au contribuit la stabilizarea ratei de infectare, dar dorește ca redeschiderea să se fie făcută cu prudență pentru a evita reapariția (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecUn aspect din trecut, o situație pe care o considerai încheiată s-ar putea să reapară și (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Îmi amintesc că anul trecut ai băut cam mult de revelion. Țin minte că, la ora 5 dimineața, ai vrut (...)
Pediatru Diana Belu, despre beneficiile BLW şi cum acţionăm când copilul se îneacă
Pediatru Diana Belu, despre beneficiile BLW şi cum acţionăm când copilul se îneacă
Tranziţia de la hrănirea bebeluşului cu lapte către celelalte alimente este, de multe ori, o sursă (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY