ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Nu știa că e gravidă și a născut deasupra Pacificului
     
Nu știa că e gravidă și a născut deasupra Pacificului

Lavinia „Lavi” Mounga nu știa că este însărcinată când l-a adus pe lume pe Raymond la 29 de săptămâni, în timp ce se afla în avion deasupra Pacificului, potrivit People. O femeie care nu știa că este însărcinată a născut un băiețel pe un zbor Delta Airlines, care pur și simplu avea la bord „propria echipă medicală personală„. Lavi zbura de la Salt Lake City la Honolulu când l-a născut pe neașteptate pe fiul ei Raymond, potrivit unui comunicat de presă al Hawaii Pacific Health. „Sora noastră nu știa că este însărcinată, așa că a fost la fel de șocată ca și noi când l-a adus pe lume pe nepotul nostru”, au scris surorile noii mame pe o pagină GoFundMe care a strâns aproape 6.000 de dolari. Din fericire pentru Mounga, s-a întâmplat ca în avion să fie câțiva pasageri pentru care îngrijirea unei mame și unui nou născut este a doua natură: Dr. Dale Glenn, medic de familie la Hawaii Pacific Health și asistentele medicale Lani Bamfield, Amanda Beeding și Mimi Ho. „Nu știu cât de norocos poate să fie o mamă încât are trei asistente neonatale de terapie intensivă la bordul aceluiași zbor atunci când se află în muncă de urgență, dar asta a fost situația în care ne-am aflat. Lucrul grozav în acest sens a fost munca în echipă”, a declarat Lavi. Mama și copilul în siguranță Toată lumea a sărit împreună și toată lumea a ajutat.” Glenn a spus că un apel de urgență „destul de urgent” a venit prin difuzor cam la jumătatea zborului și că a fost indicat de ceea ce se întâmpla de către o însoțitoare de zbor. Când a ajuns la Mounga, Bamfield, Beeding și Ho – care sunt instruiți special pentru a trata nașterile premature – erau deja acolo. Dr. Dale Glenn, medic: „Am stat de vorbă cu stewardesa, am întrebat-o pe unde suntem și mi-a spus că am trecut de punctul de la care ne puteam întoarce înapoi către continent. Era prea târziu, așa că trebuia să ajungem în Honolulu cât mai (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 22 de cazuri noi de (...)
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY