ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 mai 2021

 
 

Ziarul de Bacău [4/05/2021]

 
Aproape 15% dintre băcăuani s-au vaccinat împotriva Covid-19. Numărul cazurilor zilnice a scăzut considerabil
     
Aproape 15% dintre băcăuani s-au vaccinat împotriva COVID-19. Numărul cazurilor zilnice a scăzut considerabil

Conform ultimei informări transmise de DSP Bacău, numărul cazurilor zilnice de COVID-19 a ajuns la 20, din 154 de probe recoltate. Numărul total de cazuri, de la începutul pandemiei a ajuns la 25.702, dintre care 23.463 de persoane s-au vindecat, 170 de băcăuani sunt internați în spitale, iar 894 au decedat. În ceea ce privește […] Articolul Aproape 15% dintre băcăuani s-au vaccinat împotriva COVID-19. Numărul cazurilor zilnice a scăzut considerabil a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY