ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

ProSport [4/05/2021]

 
Anghel Iordănescu, la borna 71! Antrenorul secolului, general, cel mai bun marcator stelist all-time, politician
     
Anghel Iordănescu, la borna 71! Antrenorul secolului, general, cel mai bun marcator stelist all-time, politician

Anghel Iordănescu, considerat cel mai mare antrenor al secolului XX, împlinește astăzi 71 de ani. Va petrece azi alături de familie, după ce aseară a asistat la derby-ul CFR-FCSB. Născut la 4 mai 1950, Anghel […] Anghel Iordănescu, la borna 71! Antrenorul secolului, general, cel mai bun (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Show la Craiova! Peluza Sud 97 a făcut un spectacol pirotehnic grandios pe străzile din Bănie, după revenirea lui FC (...)
Show la Craiova! Peluza Sud 97 a făcut un spectacol pirotehnic grandios pe străzile din Bănie, după revenirea lui FC Universitatea Craiova în Liga 1! | (...)
FC Universitatea Craiova este o stare de spirit, iar Peluza Sud 97 este una dintre cele mai (...)
Rapid e aproape în Liga 1 după succesul cu ASU Poli, Mihai Iosif așteaptă confirmarea matematică: ”Ne bucurăm, dar nu (...)
Rapid e aproape în Liga 1 după succesul cu ASU Poli, Mihai Iosif așteaptă confirmarea matematică: ”Ne bucurăm, dar nu sărbătorim!” Cum comentează eliminarea sa și lăsarea pe tușă a căpitanului Ionuț (...)
Victoria cu 1-0 obținută de Rapid cu ASU Poli îi face pe giuleșteni să fie la 5 puncte peste locul 3 (...)
Fanii lui United au blocat autocarul celor de la Liverpool și i-au tăiat cauciucurile! Derby „nebun” pe Old Trafford. (...)
Fanii lui United au blocat autocarul celor de la Liverpool și i-au tăiat cauciucurile! Derby „nebun” pe Old Trafford. S-au marcat șase goluri
Suporterii lui Manchester United au lovit din nou. Au blocat autocarul celor de la Liverpool și (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY