ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
De azi, vaccinare non stop, fără programare, la Craiova
     
De azi, vaccinare non stop, fără programare, la Craiova

Începând de astăzi, 4 mai, timp de o săptămână, oricine doreşte să se vaccineze anti Covid o poate face oricând, la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova. Unitatea medicală intră într-un program de vaccinare de 24 de ore din 24, ca urmare a unei iniţiative anunţate de Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Comandantul Spitalului Militar din Craiova, col. dr. Iulian Meşină, a precizat că pentru vaccinare vor fi folosite doze de vaccin Pfizer. „Oricine poate veni la orice oră să se vaccineze, doar cu cartea de identitate” a menţionat pentru GdS col. dr. Meşină.Acesta a mai spus că acest maraton al vaccinării va fi asigurat, în măsura în care se poate, doar de personalul angajat al spitalului. Spitalul Clinic de Urgenţă Militar din Craiova este şi Centru regional de depozitare a dozelor de vaccin Covid.Ministrul Apărării a anunţat săptămâna trecută proiectul pilot menit să încurajeze populaţia să se vaccineze: „Începând cu 4 mai, încercăm un proiect-pilot de o săptămână, ca în spitalele militare să funcționeze centrele de vaccinare non-stop și să se poată vaccina cetățenii fără să mai fie nevoie să fie programați în platformă”, a declarat acesta.În ţară sunt 11 spitale militare la care cetăţenii se pot prezenta pentru vaccinare doar cu buletinul, indiferent de oră. Vaccinarea non stop continuă cu proiectul maraton de pe 10-17 mai Craiovenii vor putea beneficia de vaccinarea la orice oră şi după încheierea acestei săptămâni pilot, întrucât de pe 10 mai va demara campania maraton de vaccinare de la Craiova, anunţată de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă. Acesta a precizat că este un proiect pilot care va fi extins în alte orașe. Ideea maratoanelor de vaccinare a venit după ce una dintre concluziile autorităţilor după Maratonul vaccinării organizat la Timișoara în timpul unui weekend a fost că (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 22 de cazuri noi de (...)
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY