ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Începe vaccinare la medicii de familie şi centrele Ministerului Apărării
     
Începe vaccinare la medicii de familie şi centrele Ministerului Apărării

Marţi începe vaccinarea în cabinetele a peste 3.000 de medici de familie, care şi-a arătat disponibilitatea de a administra serul Johnson & Johnson persoanelor care doresc. Totodată, un maraton de vaccinare începe, tot marţi, în centre ale Ministerului Apărării din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara. La aceste centre oamenii se pot prezenta fără programare, pentru a li se administra vaccin anti-COVID. Această campanie se desfăşoară 24/24 de ore, până pe 11 mai, informează News.ro. Ministerul Apărării Naţionale a dispus măsuri pentru extinderea programului de funcţionare în regim de 24/24 ore, timp de o săptămână, între 4 şi 11 mai, într-o primă etapă, în centrele de vaccinare organizate de către Spitalul de Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti şi unităţile sanitare militare din ţară care sunt şi centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin.  Astfel, în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, începând de marţi, ora 8.00, populaţia generală care doreşte să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă. Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în RENV şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.  În perioada următoare, în funcţie de disponibilitatea dozelor de vaccin şi de solicitările pe plan local, şi celelalte patru spitale militare din reţeaua medicală a MApN vor putea creşte ritmul de vaccinare, respectiv vor putea asigura vaccinarea fără programare prealabilă, a anunţat MApN.  Ministerul Apărării asigură, în prezent, locuri pentru vaccinarea populaţiei generale în 56 de centre de vaccinare proprii, organizate în cadrul spitalelor militare şi în unităţi militare din Capitală şi din ţară, deservite de aproape 1.000 de angajaţi ai ministerului – peste 250 de medici, 500 (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
„U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Fără suflu și idei, campionatul nu îl iei!
„U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Fără suflu și idei, campionatul nu îl iei!
Pur și simplu într-o cădere liberă. Universitatea Craiova este departe de ceea ce ne-a prezentat nu (...)
Seria bună continuă! SCM Craiova a obținut un punct important din duelul cu Rapid
Seria bună continuă! SCM Craiova a obținut un punct important din duelul cu Rapid
SCM Craiova a făcut un nou meci bun în Liga Florilor, de data aceasta în compania celor de la (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY