ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
De ce întârzie racordările la gaze naturale
     
De ce întârzie racordările la gaze naturale

Un craiovean ne-a sesizat la redacție că încearcă de mai multe luni de zile să își conecteze gospodăria la o rețea de gaze naturale, însă nici acum nu are un termen concret în care i se va face lucrarea. Nici după cinci luni de la depunerea cererii de racordare, craioveanul nu are răspuns clar de la Distrigaz Sud Rețele legat de momentul exact în care cererea lui va fi pusă în practică. Nici autoritățile abilitate, în speță ANRE, nu l-au putut lămuri pe petent legat de depășirea unor termene privind racordarea. “Subsemnatul Barbu Costin Marian titular al cererii de racordare cu nr. 0209368257 din data de 24.11.2020 către Distrigaz Sud Rețele vă comunic faptul că cererea mea de racordare este întârziată fără motiv și Distrigaz Sud Rețele nu a emis până azi nici Aviz de principiu și nici Aviz tehnic de racordare, fără să mă informeze care este motivul dacă există unul. Conform Ordinului 178/2020 emis de ANRE consumatorul casnic poate notifica ANRE în cazul în care acest ordin nu este respectat, în cazul de față termenele fiind cu mult depășite”, a precizat craioveanul, în sesizarea transmisă la GdS. „Nimeni, niciodată, nu a putut să îmi spună de ce întârzie sau când va fi emis avizul de racordare” În cazul craioveanului care a depus o sesizare la GdS trebuie, mai întâi, introdusă conducta pe strada pe care locuiește. Apoi ar urma să se facă racordul la gospodăria lui. Până și angajați ai firmei care se ocupă de montarea conductei i-ar fi răspuns bărbatului că “nu va avea gaze anul acesta”, după cum a precizat acesta. “Pe lângă aceste sesizări am sunat de nenumărate ori la Distrigaz și am primit răspunsuri diferite de genul ori că este emisă soluția și trebuie să ajungă curând ATR (Avizul Tehnic de Racordare – n.r.), ori că nu este emisă ori că cererea mea nu este luată în seama până când nu o să existe conducta pe stradă (chiar dacă obiectul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, atrage atenția că noile tulpini ale (...)
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
Spania a ieşit din starea de alertă, iar locuitorii Barcelonei au sărbătorit încheierea stării de (...)
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a anunțat că absolvenţii promoţiei 2021 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY