ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 mai 2021

 
 

HotNews [4/05/2021]

 
​Business report ​Circa 2 milioane de români, buni de plată pentru rablele din curte. ​Cinci beri artizanale și poveștile din spatele lor. Persoanele fizice ar putea deveni angajatori pentru cei care le fac treburi acasă. S-au redeschis terasele în (...)
     
​Business report ​Circa 2 milioane de români, buni de plată pentru rablele din curte. ​Cinci beri artizanale și poveștile din spatele lor. Persoanele fizice ar putea deveni angajatori pentru cei care le fac treburi acasă. S-au redeschis terasele în Grecia

Circa 2 milioane de români, buni de plată pentru rablele din curte ● ​Cinci beri artizanale făcute în Moldova și poveștile din spatele lor ● Bill Gates a cumpărat 9.000 de hectare în Turcia. Prețul terenurilor s-a dublat peste noapte! ● Angajații casnici: Persoanele fizice ar putea deveni angajatori pentru cei care le fac treburi acasă ● Cum a fost scăzut cu 25% deficitul bugetar pe T1, față de cel din T1-2020. Observații ● Piaţa imobiliară evită o nouă bulă. Mihaela Bîtu, CEO ING România: Piaţa a fost stabilă şi aşa o vedem şi anul acesta ● S-au redeschis terasele în Grecia ● Lăcomia, rol important în dezacordul danez cu privire la dobânda negativă.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY