ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [3/05/2021]

 
Condiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!
     
Condiții excepționale de spitalizare continuă, la Centrul Medical Phoenix!

Ai nevoie de tratament sau recuperare medicală și nu știi ce varianta să alegi? Îți recomandăm Centrul Medical Phoenix dacă vrei să ai cele mai bune condiții de internare, cu cele mai ridicate norme de protecție împotriva COVID-19. Centrul Medical Phoenix dispune de serviciu de Spitalizare Continuă, care oferă pacienților posibilitatea de internare pentru administrarea tratamentului medicamentos, monitorizarea eficienței tratamentului și recuperare medicală în cele mai sigure condiții. Serviciul de Spitalizare continuă din cadrul Centrului Medical Phoenix permite internarea pacienților pentru 10-14 zile, în funcție de diagnostic și de planul de tratament recomandat de medicii specialiști. Condiții moderne de internare la Spitalizare Continuă Saloanele sunt dotate cu aparatură modernă, care oferă pacienților toate condițiile pentru a se simți confortabil pe tot parcursul internării. Pacienții beneficiază de 3 mese/zi și 2 gustări, precum și de o gamă diversificată de terapii de recuperare medicală.Cel mai important lucru, spațiul dedicat Spitalizării Continue este unul dintre cele mai sigure spații, aplicându-se cele mai stricte protocoale împotriva răspândirii COVID-19. Gamă diversificată de terapii pentru recuperarea medicală În cadrul acestui serviciu, cu excepția procedurilor specifice afecțiunilor, pacienții pot beneficia de împachetări cu parafină și nămol de Techirghiol, băi terapeutice din plante, precum și tehnologii moderne pentru tratarea durerii: terapie Tecar și Shock Wave. Procedurile se efectuează în fiecare zi, inclusiv sâmbătă și duminică, pentru a ajuta pacienții să se poată recupera integral pe toată durata internării. În aceeași locație funcționează și centrul de Monitorizare pentru Epilepsie, ce dispune de servicii în contract CAS pentru specialităţile neurologie, cardiologie, iar începând cu 1 Iunie, pentru (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi creativitatea este mai mare decât de obicei şi s-ar putea să vă preocupe ideea de a (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Îmi amintesc că anul trecut ai băut cam mult de revelion. Țin minte că, la ora 5 dimineața, ai vrut (...)
FCSB – Clinceni 2-2 / Ce rundă nebună! Nici lor nu le-au ieșit calculele
FCSB – Clinceni 2-2 / Ce rundă nebună! Nici lor nu le-au ieșit calculele
După CFR Cluj – Sepsi 0-1, nici FCSB nu a reușit să contabilizeze toate punctele cu Academica (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY