ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecAveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine şi este dispus să vă ajute. După-amiaza este posibil să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă recomandăm să vă bazaţi pe intuiţie. TaurS-ar putea să fiţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, aveţi toate şansele să realizaţi tot ce v-aţi propus pentru azi. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări în casă, spre satisfacţia partenerului de viaţă. Fiţi atent pe ce daţi banii, fiindcă nu este un moment prea bun pentru investiţii. GemeniAr fi bine să nu începeţi activităţi noi, pentru că există riscul să întâmpinaţi dificultăţi neprevăzute. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte care nu suportă amânare şi care vă cam dau programul peste cap. RacAveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu câteva persoane interesante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Vă sfătuim să ţineţi cont de opiniile partenerului de viaţă. LeuS-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi. Pur şi simplu, astăzi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită. FecioarăChiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, rezervaţi-vă timp pentru a vă relaxa din când în când. S-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Fiţi prudent şi cumpătat! După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. BalanţăEste o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi cu persoana iubită. Dupa-amiază este posibil să primiţi o sumă importantă de bani de la o (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecSemnul tău zodiacal se află în sfera resurselor, iar principala recomandare pe care o au (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
După un chef teribil cu bere rece ca gheaţa, Costică a răguşit şi merge la prietenul lui de pahar, (...)
Marinos Ouzounidis: „Am acces în finală, dar contează doar dacă o câștigăm“
Marinos Ouzounidis: „Am acces în finală, dar contează doar dacă o câștigăm“
Antrenorul formației Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, s-a declarat mulțumit de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY