ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

HotNews [3/05/2021]

 
Comisia Europeană recomandă ridicarea restricțiilor pentru turiștii vaccinați din afara UE
     
Comisia Europeană recomandă ridicarea restricțiilor pentru turiștii vaccinați din afara UE

Executivul Uniunii Europene a recomandat luni statelor membre relaxarea restricțiilor de călătorie pentru a permite cetățenilor străini să intre în spațiul UE. Noile propuneri ale Comisiei Europene, care trebuie aprobate de statele membre, prevăd practic deschiderea pentru cetățenii străini care sunt imunizați împotriva Covid-19, dar și a celor care provin țări cu o "bună situație epidemiologică", în perspectiva sezonului estival, informează Reuters.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY