ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [3/05/2021]

 
MAI: Sancțiuni de 2,4 milioane lei pentru nerespectarea măsurilor anti Covid
     
MAI: Sancțiuni de 2,4 milioane lei pentru nerespectarea măsurilor anti Covid

Poliția a dat amenzi în valoare de 2,4 milioane de lei în perioada Sărbătorilor Pascale Ortodoxe pentru nerespectarea măsurilor anti Covid. Pe de altă parte, nu au fost înregistrate evenimente deosebite din perspectiva ordinii și siguranței publice, pe anumite segmente fiind înregistrate scăderi ale infracționalității comparativ cu anii trecuți, transmite Ministerul de Interne. Spre exemplu, infracționalitatea cu violență înregistrată în perioada 30 aprilie – 2 mai a continuat trendul descendent al ultimilor 4 ani, anunță Ministerul. La fel s-a întâmplat și în cazul accidentelor rutiere grave, numărul acestora fiind în scădere față de ultimii ani. În intervalul de referință, polițiștii au intervenit la aproape 13.000 de evenimente, dintre care peste 10.000 sesizate prin apel unic de urgență 112. În urma activităților de investigații, aceștia au prins în flagrant 469 de autori de infracțiuni și au depistat 65 de persoane urmărite, dintre care 61 la nivel național și 4 la nivel internațional, transmite MAI. În același interval de timp, pentru abateri rutiere, au fost reținute peste 2.000 de permise de conducere și aproape 500 de certificate de înmatriculare, potrivit ministerului. „În ceea ce privește domeniul HORECA, menționăm că, anterior acestei „minivacanțe”, structurile Ministerului Afacerilor Interne au instruit, la nivel național, peste 22.500 de operatori economici, cu privire la prevederile legale în ceea ce privește prevenirea și răspândirea COVID-19”, anunță ministerul. În acest interval, jandarmii au desfășurat peste 5.000 de misiuni specifice, inclusiv la 92 de solicitări ale unor persoane aflate în pericol. Pentru abaterile de la legislație, constatate în această perioadă, jandarmii au aplicat 2.200 de sancțiuni contravenționale (cifra care se situează sub media zilnică), transmit autoritățile. 5000 de pompieri (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 22 de cazuri noi de (...)
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY