ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 mai 2021

 
 

News Buzău [3/05/2021]

 
CELE MAI PUTINE CAZURI DE INFECTARE LOCALE SI NATIONALE! INFORMATII OFICIALE! BILANTUL Covid - LUNI 3 MAI 2021 - Până astăzi pe teritoriul judetului Buzau au fost confirmate 11 cazuri noi de infectare.(24 h)
     
CELE MAI PUTINE CAZURI DE INFECTARE LOCALE SI NATIONALE! INFORMATII OFICIALE! BILANTUL COVID - LUNI 3 MAI 2021 - Până astăzi pe teritoriul judetului Buzau au fost confirmate 11 cazuri noi de infectare.(24 h)

Astăzi, 03 mai 2021, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 12260Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 11491Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 381Număr persoane în carantină la domiciliu: 1065Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 261Numar teste efectuate in ultimele 24 ore: 114Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 11 cazuri noi de infectare. Pacienții au vârste intre 39 ani și 87 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY