ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 iunie 2021

 
 

Huși pe surse [3/05/2021]

 
Beneficiile bijuteriilor cu pietre prețioase – de ce să le alegi?
     
Beneficiile bijuteriilor cu pietre prețioase – de ce să le alegi?

Toți admirăm bijuteriile cu pietre prețioase, dar știi ce efecte au asupra ta? Află de ce să alegi astfel de bijuterii și ce efecte pot avea ele asupra ta! Există sute de tipuri de bijuterii, pentru diverse ocazii, mai ieftine sau mai scumpe. Pe Bijuterii tv poți găsi orice tip de accesoriu, însă de cele mai multe ori, clienții optează pentru bijuterii cu pietre prețioase. Atunci când i-am întrebat, mulți au spus că aleg aceste pietre în funcție de culoarea preferată sau pur și simplu pentru aspect. Totuși, noi credem că nestemata aleasă ar trebui să însemne mai mult decât atât. Deci: care sunt beneficiile pietrelor prețioase? Sunt metoda perfectă să te remarci Cu toții vrem să fim unici, să fim remarcați. Acesta este motivul pentru care, din punct de vedere al aspectului, de multe ori alegem bijuterii cu pietre prețioase pentru a ne diferenția de ceilalți. Cu o varietate atât de mare de tipuri, forme și culori, este foarte ușor să alegi ceva destul de original încât să te distingi și la fel de strălucitor și colorat încât să capteze atenția. Pietrele prețioase transmit un mesaj Folosește bijuteriile cu nestemate pentru a transmite un mesaj celor din jurul tău! Vrei să porți un accesoriu care să te reprezinte, să spună ceva despre tine. Spre exemplu, dacă vrei să evidențiezi aprecierea către divinitate, ai putea să optezi pentru un pandantiv discret cu pietre prețioase, în formă de cruce. Analizează simbolistica fiecărei nestemate! Dacă vrei să declari iubirea eternă persoanei iubite, ai putea să îi faci cadou o bijuterie cu diamante, cel mai dur material de pe pământ, la fel de rezistent precum iubirea voastră. Vei fi mereu la modă Încă nu cunoaștem totul, însă cu siguranță pietrele prețioase nu se vor schimba prea curând. Asta înseamnă că vei fi mereu la modă, indiferent de trend, ceea ce este extrem de greu de realizat atunci (...)

cititi articolul complet în Huși pe surse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Omnia Huși mai aproape de clienții săi! Descarca si tu aplicația mobilă!
Omnia Huși mai aproape de clienții săi! Descarca si tu aplicația mobilă!
Nou in Huși! Nu contează dacă ești la job, te uiți la emisiunile preferate într-o după-amiaza de (...)
Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești
Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești
Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești Grație PNDL 2, comuna Stănilești (...)
Cinematograful „Dacia” va fi redeschis!
Cinematograful „Dacia” va fi redeschis!
Cinematograful „Dacia” va fi redeschis! Lucrările de reabilitare și modernizare avanseaza într-un (...)
[Toate articolele din: Huși pe surse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY