ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 mai 2021

 
 

ProSport [3/05/2021]

 
Galeria lui Dinamo se înclină în fața lui Dusan Uhrin: „Omul ăsta i-a ajutat pe băieți să pună capăt coșmarului!”
     
Galeria lui Dinamo se înclină în fața lui Dusan Uhrin: „Omul ăsta i-a ajutat pe băieți să pună capăt coșmarului!”

PCH, galeria lui Dinamo, mesaj de susținere pentru antrenorul Dusan Uhrin. Tehnicianul e neînvins de când a preluat echipa roș-albă: o remiză și două victorii. Dusan Uhrin Jr. a preluat Dinamo în aprilie, contractul fiind […] Galeria lui Dinamo se înclină în fața lui Dusan Uhrin: „Omul ăsta i-a (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 1: Aflați pe val „câinii” promit un meci tare în „Groapă” cu ardelenii » La Dinamo – FC Hermannstadt nu riscăm (...)
Liga 1: Aflați pe val „câinii” promit un meci tare în „Groapă” cu ardelenii » La Dinamo – FC Hermannstadt nu riscăm nimic!
Dinamo – FC Hermannstadt, va avea loc sâmbătă de la ora 21:15, duelul urmând a conta pentru runda a (...)
Jucătorii Dunării nu se dau bătuți, în ciuda restanțelor nenumărate. Cristian Pustai, după victoria cu Rapid: ”Chiar dacă (...)
Jucătorii Dunării nu se dau bătuți, în ciuda restanțelor nenumărate. Cristian Pustai, după victoria cu Rapid: ”Chiar dacă suntem mercenari, până la urmă am venit să facem treabă. Este o mare (...)
Dunărea Călărași face ce face și reușește, în ciuda marilor probleme financiare pe care le are, să (...)
Mihai Iosif, ieșire nervoasă după înfrângerea Rapidului cu Dunărea Călărași: „Am fost luat în râs. În 2015 am promovat cu o (...)
Mihai Iosif, ieșire nervoasă după înfrângerea Rapidului cu Dunărea Călărași: „Am fost luat în râs. În 2015 am promovat cu o felie de salam”. Unde a greșit flagrant (...)
Etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2 a complicat și mai mult lupta pentru promovare. Primele două (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY