ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [2/05/2021]

 
FOTO – Casă din județul Cluj, distrusă de foc în prima zi de Paști
     
FOTO – Casă din județul Cluj, distrusă de foc în prima zi de Paști

O casă din Huedin, județul Cluj, a fost distrusă de foc în prima zi de Paști. Pompierii au fost alertați în prima parte a zilei, iar la locul solicitării au intervenit două autospeciale de stingere. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, la fața locului au intervenit două autospeciale. Flăcările au fost stinse după aproximativ două ore. Incendiul a distrus acoperișul casei și s-au deteriorat încăperile de la parterul casei. De asemenea, focul a fost oprit din extinderea la proprietatea vecină, fiind afectat cca 1 m.p. din acoperiș. Nu au fost anunțate persoane rănite. Cercetările preliminare au dus la concluzia, potrivit ISU Cluj, că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată. Post-ul FOTO – Casă din județul Cluj, distrusă de foc în prima zi de Paști apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY