ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [1/05/2021]

 
(VIDEO) Incendiu la o fabrică de mobilă, stins după 7 ore
     
(VIDEO) Incendiu la o fabrică de mobilă, stins după 7 ore

Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit, începând de vineri seara, timp de şapte ore, pentru stingerea incendiului izbucnit la Fabrica de Mobilă Dalin din municipiul Reghin. În urma evenimentului au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate, transmite Agerpres. În urma incendiului, peste 300 de angajaţi au rămas practic fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100% „Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 30.04.2021, în jurul orelor 21,40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 mp. La locul intervenţiei s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Horea” al judeţului Mureş. Au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor Potrivit ISU Mureş, au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Bistriţa’ al judeţului Bistriţa-Năsăud, respectiv o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Oltul’ al judeţului Harghita. „Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor profesioniste din judeţele învecinate, acestea fiind întoarse la bază după localizare incendiului. Pentru gestionarea (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, în vârstă de 26, respectiv 36 de ani, au fost reținuți după ce au (...)
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, miercuri şi joi, o vizită de stat în Republica Estonia, la (...)
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
Românii vor o nouă minivacanță în weekend, când creștinii sărbătoresc Rusaliile. Luni, 21 iunie, a doua (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY