ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [29/04/2021]

 
Şeful Gărzii de Mediu face de gardă în Craiova
     
Şeful Gărzii de Mediu face de gardă în Craiova

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu prezent la Craiova spune că i-a displăcut total ce a găsit la Depozitul de gunoi de la Mofleni. Mirosul pestilenţial este deranjant pentru populaţie. Totuşi, mutarea depozitului în afara oraşului nu este posibilă la acest moment. Rezolvarea vine doar prin respectarea unor măsuri de bun-simţ, cum ar fi acoperirea cu pământ a deşeurilor depozitate la groapă. Acesta spune că după ce a respirat timp de două ore aerul urât mirositor de la Depozitul de la Mofleni a trasat administratorului de aici mai multe sarcini, iar în perioada imediat următoare comisarii Gărzii vor efectua controale la Depozit. „Sunt aspecte care mi-au displăcut total, în primul rând aspectul olfactiv. Sunt măsuri de bun simţi care se pot lua cum ar fi acoperirea cu pământ a deşeurilor din Depozit. Administratorul Depozitului trebuie să îşi spele păcatele faţă de populaţie cu acţiuni foarte active la nivelul câtorva zile, de-a veni în folosul comunităţii căreia i-a creat un disconfort, ca o reparaţie morală şi are mult de muncă. În urma controlului trebuie găsite soluţii pe care administratorul trebuie să le accepte, altfel vom ajunge într-o zonă care nu-i este convenabilă”, a spus Octavian Berceanu, comisarul GNM. Octavian Berceanu, comisarul GNM/foto: Claudiu Tudor Întrebat dacă va pune umărul la mutarea Depozitului de deşeuri de la Mofleni într-o altă locaţie, comisarul GNM a precizat: „Nu sunt eu avizat să dau soluţii pentru relocarea Depopzitului de la Mofleni. Tehnic vorbind relocarea unui depozit de asemenea dimensiuni înseamnă un disconfort olfactiv mult mai mare, cu daune şi costuri mari. Dacă am fi avut o soluţii în acest sens le-am fi luat. Administratorul poate să ia măsuri ca să scadă disconfortul în parametri acceptabili. Garda de Mediu Naţională va supraveghea îndeplinirea sarcinilor de către (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY