ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/04/2021]

 
IPS Teodosie: ”Am alergii şi nu mă vaccinez. Mă împărtăşesc zilnic şi vaccin mai mare ca asta nu este altul ”
     
IPS Teodosie: ”Am alergii şi nu mă vaccinez. Mă împărtăşesc zilnic şi vaccin mai mare ca asta nu este altul ”

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care în toată perioada pandemiei a contestat restricțiile impuse de autorități, susține că nu se vaccinează împotriva COVID-19 pentru că are alergii și că, oricum, nu ar avea motiv pentru că nu se îmbolnăveşte. Cât despre implicarea preoţilor în campania de vaccinare, el susține că aceștia nu sunt medici ca să recomande vaccinul şi că „ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor”. Întrebat, miercuri, într-o conferință de presă, dacă s-a vaccinat, arhiepiscopul Tomisului a susținut că nu s-a vaccinat pentru că are alergii și pentru că nu se îmbolnăvește, potrivit News.ro. Mai mult, el susține că vaccinul a fost făcut în pripă, iar preoții și-ar depăși atribuțiile dacă s-ar implica în campania de vaccinare. „Nu, că am alergii şi nu mă vaccinez. Nu am de ce că nu mă îmbolnăvesc. (…) Vaccinul nu este obligatoriu. Chiar l-am auzit pe domnul preşedinte şi ieri.Nu este obligatoriu şi mai ales că este un vaccin care e făcut în pripă. De aceea sunt în fiecare zi surprize pentru că trebuie să fie pregătiţi oamenii, sunt oameni cu anumite afecţiuni care datorită vaccinului, iată, cedează, unii mor, alţii paralizează şi trebuie să fim atenţi.Noi nu suntem medici ca să recomandăm vaccinul. Ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor noastre”, a declarat IPS Teodosie. „Mă împărtăşesc zilnic şi vaccin mai mare ca asta, mai puternic, nu este altul” Întrebat de jurnalişti ce părere are despre vaccinul anti-COVID, IPS Teodosie a răspuns: „Nu am părere. Am o părere că nu e perfect. Atât. Nu mi-e teamă (să îl fac – n.r.), nu trebuie să-l fac pentru că cine are alergii nu trebuie să facă, aşa cred. Nu am nevoie, mă împărtăşesc zilnic şi vaccin mai mare ca asta, mai puternic, nu este altul”. Chestionat dacă le recomandă crendincioşilor care vin la biserică să se vaccineze, deoarece sunt mulţi preoţi care îndeamnă la vaccinare, IPS (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY