ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Realitatea Vâlceană [20/04/2021]

 
Încă patru noi centre de vaccinare. În județ sunt 16
     
Încă patru noi centre de vaccinare. În județ sunt 16

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, începând de marți, 20 aprilie a.c., vor fi operaționalizate încă patru centre de vaccinare comunitare din județ, ultimele dintre cele stabilite la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea. Aceste patru noi centre de vaccinare sunt: Centrul de vaccinare Lădești, situat în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic „Virgil Ierunca” (str. Principală nr. 48, sat Lădești); Centrul de vaccinare Mihăești, situat în incinta Căminului cultural Buleta (str. Buleta nr. 98); Centrul de vaccinare Orlești, situat în incinta Căminului cultural din satul Orlești; Centrul de vaccinare Sutești, situat în incinta sălii de sport din satul Mazili. În aceste patru centre se va administra vaccinul Pfizer BioNTech. De asemenea, vă informăm că, începând de astăzi, 19 aprilie a.c., centrul de vaccinare din cadrul Liceului „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea și cel din cadrul Liceului „George Țărnea” din Băbeni au fost transformate din centre de vaccinare cu vaccin AstraZeneca în centre de vaccinare cu vaccin Moderna. În prezent, în județ sunt operaționale 16 centre comunitare de vaccinare. Șase centre sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea: sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, sala de sport a Școlii Gimnaziale Anton Pann (două centre), sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 10, sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 – centru de vaccinare cu vaccin AstraZeneca și sala de sport a Liceului „Antim Ivireanul” – centru de vaccinare cu vaccin Moderna. Un centru este în municipiul Drăgășani (sala de sport a Liceului Tehnologic Brătianu), un centru în orașul Băbeni (sala de sport a Liceului „George Țărnea” – centru de vaccinare cu vaccin Moderna), un centru în orașul Bălcești (sala de sport situată pe strada 1 Decembrie nr. 39), un centru în orașul Brezoi (în cadrul Spitalului (...)

cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY