ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [20/04/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecA sosit momentul să privești cu mai multă atenție sfera relației amoroase, să analizezi și să înțelegi spre ce se îndreaptă relația sentimentală în care ești implicat. Este un cadru astral prielnic pentru a vedea imaginea de ansamblu și pentru a lua decizii bune. TaurEste un moment bun pentru a discuta despre planuri, despre cum să faci astfel încât să ai parte de stabilitate, de siguranță pe termen lung. Te concentrezi atât asupra sectorului carierei, cât și asupra sferei vieții personale. Cauți un echilibru, o asigurare, îți dorești liniște. GemeniEști plin de energie și vitalitate, iar ideile pe care le manifești sunt destul de interesante. Un aspect pozitiv pentru astăzi este că te bazezi pe intuiție atunci când acționezi. În plus, este o ocazie bună să-ți exersezi abilitățile de negociator, te implici în tot felul de discuții și reușeșți să convingi. RacCauți să faci lucrurile într-un mod diferit, vrei să lași tradiționalul sau convenționalul și să încerci nonconformismul, să mergi pe un drum nebătătorit. Este lăudabil aplombul tău, dar trebuie să faci calcule minuțioase, pentru că socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. LeuFolosește-ți creativitatea, pentru că este cea mai bună zi pentru tine pentru a ieși din tipar, pentru a te simți liber, pentru a-ți folosi abilitățile artistice. Și atâtea resurse care abia așteaptă să fie încercate, utilizate, te asigură astrele. FecioarăCel mai bine astăzi este să te retragi, să nu încerci să demonstrezi nimic nimănui, să nu te te implici în conflicte care nu te vizează și să nu iei decizii. Ar fi bine să faci un pas în spate și să analizezi, să observi, să-i lași pe ceilalți să se streseze, pentru că tu ai nevoie de puțină liniște. BalanţăO zi minunată, în care vei socializa din plin şi te vei bucura de energiile celorlalţi. Emoțional, îi înțelegi pe ceilalți, știi să le oferi suportul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bazine de înot de două milioane de euro din bani publici în două comune cu 2.000 de oameni
Bazine de înot de două milioane de euro din bani publici în două comune cu 2.000 de oameni
Compania Națională de Investiții construiește bazine de înot semiolimpice în două comune din județul (...)
CJ Dolj a solicitat CNI finanţare pentru un complex sportiv în locul stadionului „Tineretului“
CJ Dolj a solicitat CNI finanţare pentru un complex sportiv în locul stadionului „Tineretului“
Consiliul Judeţean (CJ) Dolj a depus, ieri, documentația de includere a stadionului „Tineretului“ (...)
Vânzători de ţigări din zona pieţelor, cercetaţi în libertate
Vânzători de ţigări din zona pieţelor, cercetaţi în libertate
Procurorii DIICOT au cerut, fără succes însă, arestarea preventivă a două persoane cercetate alături (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY