ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [19/04/2021]

 
Se deschid patru noi centre de vaccinare cu ser Pfizer-BioNTech, în Vâlcea
     
Se deschid patru noi centre de vaccinare cu ser Pfizer-BioNTech, în Vâlcea

Patru noi centre de vaccinare comunitare vor fi deschise, începând de marţi, în judeţul Vâlcea, la Lădeşti, Mihăeşti, Orleşti şi Suteşti, în noile centre urmând să fie administrat produs biologic de la Pfizer-BioNTech, a anunţat, luni, Instituţia Prefectului. Potrivit sursei citate, acestea sunt ultimele centre rămase de operaţionalizat dintre cele stabilite la începutul campaniei de vaccinare şi vor funcţiona la sala de sport a Liceului Teoretic”Virgil Ierunca” Lădeşti, la Căminul cultural Buleta din Mihăeşti, la căminul cultural din Orleşti şi la sala de sport din satul Mazili din localitatea Suteşti. Prefectura Vâlcea a mai anunţat că în două centre de vaccinare unde iniţial se administra produs biologic AstraZeneca, respectiv la centrul de vaccinare din cadrul Liceului „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea şi cel din cadrul Liceului „George Ţărnea” din Băbeni, se administrează, începând de luni, vaccin Moderna. În prezent, în judeţul Vâlcea sunt operaţionale 16 centre comunitare de vaccinare, dintre care şase sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea, câte un centru în Drăgăşani, Băbeni, Bălceşti, Brezoi, Horezu, Berbeşti, două centre în Călimăneşti (unul pentru vaccinare cu produs de la AstraZeneca şi unul pentru vaccinare cu produs Pfizer-BioNTech) şi două centre în comuna Budeşti (un centru de vaccinare cu vaccin AstraZeneca şi un centru de vaccinare cu vaccin Pfizer-BioNTech).

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
La piaţă, Ion vinde un cocoş. Un cumpărător îl întreabă:– Dar găinile le calcă?– Calcă găini, raţe, (...)
Euro 2020 / Suedia a rezistat eroic la Sevilla în fața Spaniei
Euro 2020 / Suedia a rezistat eroic la Sevilla în fața Spaniei
Suedia a dat peste cap calculele hârtiei, reușind să termine la egalitate, scor 0-0, partida (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY