ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/04/2021]

 
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”
     
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”

ELVPART SRL, cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, România, Str. Unirii nr. 94A, , județul Gorj, cod poștal 210143, anunță încheierea proiectului „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”, cod SMIS 131280, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020. Data începerii proiectului:01.05.2019 (dată semnare contract de finanţare: 15.04.2020). Data finalizării proiectului: 30.04.2021. Valoarea totală a proiectului este de 1.318.559,01 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 720.110,50 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 612.093,94 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 108.016,56lei). Proiectul s-a implementat în extravilanul Municipiului Târgu Jiu, Județul Gorj, cu nr. cadastral 54214. Obiectivul proiectului a constat în crearea unei unități noi prin dotarea unui spațiu nou cu un utilaj necesar pentru desfășurarea unei noi activități, aceea de fabricare a betonului (CAEN 2363 –Fabricarea betonului) si îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Naționala pentru Competitivitate. Obiectivele specifice ale proiectului au fost: Achiziționarea următoarelor:-Stație de betoane mobilă-Set de 2 panouri (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 22 de cazuri noi de (...)
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY