ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/04/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecÎn prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o întrunire cu persoane apropiate. Astăzi puteţi să vă ocupaţi cu succes de chestiuni financiare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii. TaurSe întrevede o zi excelentă pentru comunicarea cu cei din jur şi pentru întruniri cu prietenii şi cu rudele. În a doua parte a zilei este posibil să aveţi mici probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic serios, dar evitaţi excesele alimentare şi odihniţi-vă mai mult. Vă recomandăm să fiţi cumpătat în tot ce faceţi. GemeniAveţi posibilitatea să concepeţi proiecte ambiţioase pe termen lung, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Dacă v-aţi planificat o călătorie lungă în interesul familiei, fiţi foarte atent şi prudent sau chiar amânaţi-o. În a doua parte a zilei puteţi petrece momente relaxante într-o întrunire cu persoane apropiate. RacEste o zi bună pentru a vă ocupa de probleme profesionale sau de afaceri. Aveţi ocazia să finalizaţi activităţi începute cu mai mult timp în urmă. Se pare că sunteţi în formă intelectuală foarte bună şi puteţi lua decizii inspirate. LeuLa locul de muncă sau în afaceri, colegii sau partenerii vă apreciază seriozitatea şi competenţa şi este posibil să apeleze la sfaturile sau ajutorul dumneavoastră în chestiuni dificile. Vă sfătuim să profitaţi de contextul favorabil de astăzi pentru a rezolva probleme importante. FecioarăÎn plan profesional şi în afaceri este o zi favorabilă planurilor de viitor şi deciziilor privind investiţii financiare pe termen lung. Este posibil să încasaţi o sumă de bani care vi se cuvine pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. BalanţăVă simţiţi în formă şi plin de energie şi aveţi posibilitatea să faceţi schimbările dorite în relaţiile (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
22 de cazuri noi de COVID-19 în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 22 de cazuri noi de (...)
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța
Anunț de lansare a proiectului Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Sat Sălcuța, Comuna (...)
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Merg perfect la Roma! Tecău şi Krawietz au ajuns în sferturile competiţiei
Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY