ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
 

Radio Crazy [8/04/2021]

 
Years & Years a revenit cu single-ul “Starstruck”
     
Years & Years a revenit cu single-ul “Starstruck”

„Starstruck” este noul single de la Years & Years, care este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul va avea premiera luni, 12 aprilie. Este prima melodie nouă de la Years & Years din ultimii trei ani, de când a fost lansat albumul “Palo Santo” (2018). Totodată, “Starstruck” precede debutul lui Olly Alexander din serialul “It’s A Sin”, proiect care a adunat peste 18 milioane de vizionari din ianuarie până în prezent şi a stabilit un record de vizionări pentru platforma prin care a fost lansat. Statutul de superstar al lui Olly capătă noi valenţe în melodia “Starstruck”, un nou imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos. „Starstruck”, spune Olly, „s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș. Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. „Starstruck” este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar”. Olly Alexander a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete ale lumii. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards si numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mentală, dar şi în a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+. Acest lucru a fost marcat de o serie (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY