ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [9/04/2021]

 
Sondaj: 9% dintre adolescenții americani au tranzacționat criptomonede
     
Sondaj: 9% dintre adolescenții americani au tranzacționat criptomonede

Un sondaj realizat de banca de investiții Piper Sandler spune că 9%, aproape unul din zece adolescenți americani, au tranzacționat în criptomonede, potrivit decrypt. Cea de-a 41-a iterație a sondajului semi-anual „Making Stock With Teens” al lui Piper Sandler a sondat 7.000 de adolescenți, ceea ce înseamnă că aproximativ 630 dintre cei chestionați au declarat că au tranzacționat în criptomonede. Dintre cei care au spus că au tranzacționat cripto, 81% erau bărbați. Cu toate acestea, sondajul nu a adunat nicio informație suplimentară cu privire la criptomonedele care au fost tranzacționate sau dacă respondenții își dețin cripto sau cumpără și vând în mod regulat. Descoperirile ridică semne de întrebare dacă adolescenții ar trebui sau nu să aibă acces la criptomonede volatile și care sunt obligațiile schimburilor de cripto în această privință. Ar trebui adolescenții să investească în criptomonede? Curtis Ting, directorul european al Kraken, a declarat pentru Decrypt că schimbul de cripte „își ia foarte serios rolul de facilitator al unei piețe de criptomonede sigure”, adăugând că toți clienții trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani sau mai mult, indiferent unde sunt localizate. Kraken nu este singur în această privință; majoritatea schimburilor criptografice, inclusiv Binance, Coinbase și Gemeni, necesită ca utilizatorii să aibă cel puțin 18 ani pentru a fi eligibili pentru un cont. Dar adolescenții pot – cel puțin teoretic – să acceseze în continuare cripto. „Cred că este cel mai probabil ca acești adolescenți să aibă expunerea inițială la criptografie ca cadou de la părinții lor”, a declarat pentru Decrypt Ingo Fiedler, cofondator al Blockchain Research Lab. El a adăugat că alte motive ar putea include „airdrops, muncă pentru criptare, taxe de recomandare, programe de recompensare a erorilor sau alte surse de venit criptografic”. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dezbatere privind „pașaportul de vaccinare”, lansată de Parlamentul European
Dezbatere privind „pașaportul de vaccinare”, lansată de Parlamentul European
Comisia pentru Libertăți Civile din Parlamentul European (LIBE) a discutat marţi la Bruxelles, (...)
De ce aleg asociaţiile de proprietari firme de administrare condominii?
De ce aleg asociaţiile de proprietari firme de administrare condominii?
Administrarea asociaţiilor de proprietari intră într-o nouă etapă, deoarece firmele specializate în (...)
Taxa de parcare în Craiova. Scump, domne, prin SMS! La parcometru e mai ieftin
Taxa de parcare în Craiova. Scump, domne, prin SMS! La parcometru e mai ieftin
Taxa de parcare în Craiova. Celebra zicală „dai un ban, dar stai în faţă“ se potriveşte de minune şi (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY