ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [9/04/2021]

 
Încep negocierile pentru salarii la CEO, deși premierul nu vrea creșteri la companiile cu pierderi
     
Încep negocierile pentru salarii la CEO, deși premierul nu vrea creșteri la companiile cu pierderi

Încep negocierile pentru salarii la Complexul Energetic Oltenia. Prima ședință a Comisiei de negociere este programată la ora 12.00, la Târgu Jiu. Vor participa liderii organizațiilor sindicale și ai celor patru federații reprezentative. Este vorba de Federația Națională Mine Energe, Federația Sindicatelor din Electricitate Unvers, Federația Energetica și Federația Sindicatelor Libere și Independente Petrol Energie. Negocierile se vor purta pentru lefurile celor peste 12.000 de mineri și energeticieni. Potrivit situației anilor trecuți, negocierile pentru posibile creșteri de salarii la Complexul Energetic Oltenia aveau loc în luna martie. Înainte de data de 1 aprilie Actul Adițional cu majorările salariale era depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj pentru verificarea legalității. Astfel, creșterile de lefuri se aplicau, începând cu luna aprilie. Nu mai este cazul în acest an, dat fiind faptul că se înregistrează o întârziere de câteva săptămâni. Astfel, în cazul în care vor fi negociate creșteri de lefuri, acestea se vor aplica din luna mai. Premierul nu vrea creșteri de salarii la companiile cu pierderi Nu se știe exact ce vor negocia sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia, în contextul în care premierul a transmis încă de la începutul anului că în companiile cu pierderi nu vor avea loc creșteri de salarii. Complexul Energetic Oltenia este deținut în procent de 77% de către Ministerul Energiei. P rin urmare, este o societate controlată de stat. De asemenea, anul trecut a fost încheiat cu pierderi de peste un milliard de lei. În plus, în 2020 și în 2021 compania a beneficiat de ajutoare financiare din partea Guvernului pentru că nu poate să își achite certificatele de CO2 din bugetul propriu. Nu în ultimul rând, colosul energetic pregătește împreună cu specialiștii Comisiei Europene un Plan (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Aproape 57.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore în România
Aproape 57.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore în România
Persoane vaccinate. România a vaccinat în ultimele 24 de ore 56.988 de persoane, dintre care (...)
Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos
Accident demn de o cascadorie de Hollywood! Autoturismul a luat foc, șoferul a scăpat miraculos
Accident demn de o cascadorie de Hollywood în județul Vâlcea. Șoferul a plonjat cu mașina vreo 30 (...)
„U“ Craiova – CFR Cluj, 0-0 pauză. Știința a nimerit bara de două ori în prima parte
„U“ Craiova – CFR Cluj, 0-0 pauză. Știința a nimerit bara de două ori în prima parte
Pauză: „U“ Craiova – CFR Cluj 0-0. min. 45: S-au arătat trei minute de prelungiri. min. 33: Ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY