ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Adevarul [9/04/2021]

 
Acuzat de porniri canibalice şi abuzuri sexuale, Armie Hammer se trage dintr-o familie cu multe secrete. Tatăl lui are un tron al sexului cu emblema familiei!
     
Acuzat de porniri canibalice şi abuzuri sexuale, Armie Hammer se trage dintr-o familie cu multe secrete. Tatăl lui are un tron al sexului cu emblema familiei!

În mijlocul scandalului cu care se confruntă actorul, dezvăluirile despre trecutul şi familia lui sunt din ce în ce mai şocante

cititi articolul complet în Adevarul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Motorsportul din România, în plină dezvoltare: Mihai Leu concurează cu un Ferrari
Motorsportul din România, în plină dezvoltare: Mihai Leu concurează cu un Ferrari
Într-o perioadă în care pandemia micşorează, treptat, bugetele alocate sportului, la Campionatul (...)
CTP, despre USR PLUS: „Ce mă înfioară este capacitatea de a mesteca talaş de partid fără să clipească”. Ce spune despre (...)
CTP, despre USR PLUS: „Ce mă înfioară este capacitatea de a mesteca talaş de partid fără să clipească”. Ce spune despre asemănările cu AUR
Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri seară, modul în care USR PLUS a reacţionat după (...)
Voiculescu: „Sunt carnete de partid aproape peste tot. Există un sistem care trăieşte din banii statului şi care este (...)
Voiculescu: „Sunt carnete de partid aproape peste tot. Există un sistem care trăieşte din banii statului şi care este înţesat de sinecuri şi de interese”
Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că în domeniul sănătăţii există un sistem (...)
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY