ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [9/04/2021]

 
Semne de avertizare că ai unul dintre cele mai mortale tipuri de cancer
     
Semne de avertizare că ai unul dintre cele mai mortale tipuri de cancer

Semne de avertizare că ai unul dintre cele mai mortale tipuri de cancer. Pancreasul, ascuns în spatele stomacului tău, este un organ discret care produce neobosit enzime esențiale și hormoni de care organismul tău are nevoie pentru digestie și pentru reglarea zahărului din sânge. Cancerul pancreatic este o boală în care celulele canceroase se formează în țesuturile organului, perturbând funcțiile sale necesare. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Cancerul pancreatic. Cum este diagnosticat și cum poate fi tratat Acest tip de cancer poate fi descoperit în timpul unei analize de sânge de rutină. Dacă este descoperit devreme, cancerul pancreatic este tratabil. Dar marea majoritate a cazurilor sunt diagnosticate când prea târziu, în mare parte, deoarece nu există un test fiabil de screening precoce. Și când ceva nu merge bine, pancreasul tău are tendința de a șopti, nu de a striga. Acest lucru face ca identificarea problemelor să fie deosebit de dificilă, mai ales atunci când vine vorba de cancer pancreatic. Există o varietate de forme eficiente de tratament: chirurgie radioterapie chimioterapie terapie țintită imunoterapie Potrivit Societății Americane a Cancerului, „pentru toate etapele cancerului pancreatic combinate, rata de supraviețuire relativă de un an este de 20%, iar rata de cinci ani este de 7%”, relatează Pancreatic.org. Semne de avertizare pe care ar trebui să le urmărim cu toții Experimentezi greață și vărsături, mai ales după ce ai mâncat alimente grase Dacă întâmpinați în mod repetat greață și vărsături, mai ales după ce ați mâncat alimente grase precum cartofi prăjiți, pizza sau chiar avocado, poate fi un semn că ceva nu este în regulă cu pancreasul. De ce? Simptomele cancerului pancreatic pot apărea atunci (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY