ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [9/04/2021]

 
A pus un ou în oțet și l-a lăsat așa 24 de ore. Ce s-a întâmplat apoi este fascinant
     
A pus un ou în oțet și l-a lăsat așa 24 de ore. Ce s-a întâmplat apoi este fascinant

Ce se întâmplă dacă pui un ou în oțet și îl lași acolo vreme de 24 de ore? Ei bine, cineva a făcut acest experiment și a făcut public rezultatul. Iată, așadar, ce se întâmplă. A pus un ou în oțet și l-a lăsat așa 24 de ore Acesta este un experiment foarte simplu, pe care oricine poate să îl facă, și te poți inspira și tu de pe Internet, dacă vrei. Tot ce trebuie să faci este să torni oțet într-un pahar, iar apoi să introduci oul de găină și să îl lași acolo vreme de 24 de ore. Ce se va întâmpla însă în urma acestui experiment simplu? Ei bine, ceva fascinant, și anume, oțetul va face ca coaja de ou să dispară, iar interiorul oului să se transforme într-o bilă de consistența jeleului. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Explicația este una care merită menționată. Aciditatea oțetului nu face decât să dizolve calciul din care este formată coaja oului. Oul devine în cele din urmă complet neted și chiar i se poate observa inetriorul de culoare portocalie. Trebuie lucrat însă cu mare grijă cu oul, căci în momentul în care membrana se rupe, conținutul oului o să se împrăștie peste tot. Beneficiile oului Se știe că oul este unul dintre cele mai speciale produse din alimentația omului. El este sănătos și conține mulți nutrienți pentru organism. Cu toate că există o multe mituri despre ouă, de fapt, oul este unul dintre cele mai neînțelese alimente. Oul este bogat în substanțe nutritive care au rol esențial în menținerea stării de sănătate, precum vitaminele A, B5, B6, B12, D, E, K, acid folic, seleniu, fosfor, calciu si zinc. În plus, oul mai conține și acizi grași Omega 3, care au rolul de a reduce inflamațiile din organsim, în special la nivelul vaselor de sânge și la încheieturi. Tot acizii Omega 3 mai pot să prevină și afecțiuni cum ar fi osteoartrita sau (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY