ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [9/04/2021]

 
Boala misterioasă care se răspândeşte în lume. Dă halucinaţii şi afectează toate grupele de vârstă
     
Boala misterioasă care se răspândeşte în lume. Dă halucinaţii şi afectează toate grupele de vârstă

Simptomele includ halucinații, atrofie musculară, spasme. Comunitatea medicală spune că simptomele sunt similare bolii Creutzfeldt-Jakob, o maladie cerebrală rară și letală. Boala misterioasă. Coronavirusul se pare că nu este singura problemă medicală a lumii. O boala misterioasă a afectat deja zeci de oameni deja, iar medicii nu știu exact ce este sau de ce apare. Primul focar a fost descoperit în New Brunswick, Canada, iar în ultimii ani cel puțin 43 de oameni s-au îmbolnăvit, iar cinci au murit, arată datele oficiale din Canada. Primul caz a apărut în 2015, dar în ultimii ani incidența bolii a crescut, au anunțat autoritățile. În 2019 au fost raportate 11 cazuri. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Simptomele includ halucinații, atrofie musculară, spasme. „Nu știm ce o cauzează. În acest moment nu vedem decât că apar tot mai mulți pacienți care au aceste simptome”, a precizat medicul Alier Marrero pentru The Guardian. Cel mai probabil este vorba despre o boală nouă, a declarat unul dintre medicii care a luat cuvântul la o conferință organizată recent, dr Jennifer Russell. Situația este monitorizată oficial de cel puțin un an, dar informațiile au fost făcute publice abia acum. Comunitatea medicală spune că simptomele sunt similare bolii Creutzfeldt-Jakob, o maladie cerebrală rară și letală. „Colaborăm cu diferse grupuri specializate de experți. Oricum, nu există deocamdată o cauză clară care să determine apariția acestei boli”, se arată în documentul care a ajuns în presă. Cercetătorii au descoperit că aceasta afectează oameni din toate grupele de vârstă și are simptome specifice destul de dificile. Pacienții experimentează schimbări de comportament, dureri misterioase, declin cognitiv și halucinații, precum imaginea unor (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY