ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
 

Jurnalmm [9/04/2021]

 
Nunţile s-ar putea relua din 15 mai, cu testarea invitaţilor. Câte persoane vor avea voie la o masă
     
Nunţile s-ar putea relua din 15 mai, cu testarea invitaţilor. Câte persoane vor avea voie la o masă

Nunţile s-ar putea relua din 15 mai. Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului reluarea nunţilor din 15 mai, însă doar cu testarea invitaţilor. De asemenea, Asociaţia propune ca aşezarea la masă a invitaţilor să se facă în funcţie de rata de infectare. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 „Am propus trei scenarii: verde, galben, roșu. Dacă vorbim de roșu, propunem că nunțile să poată avea loc dar doar dacă invitații au făcut vaccinul, au avut COVID-19 sau acceptă testarea la intrarea la eveniment, pe cheltuiala organizatorilor. Cei care vor fi testați pozitiv nu vor putea intra. E dorința tuturor să fie safe, pentru siguranță invitaților. Ori un test PCR cu 24 de ore înainte sau la intrare, un test rapid. Vorbim și de cele non invazive, cele cu salivă. Asociația din industria nunților a pregătit un proiect de lege, cu o corelare între suprafață și numărul de invitați. Este o alianța mare, împreună cu HoReCa, turismul, concertele. Există un grup de lucru pentru a intră în normalitate. În funcție de rata de infectare, la o masă de 12 persoane vor sta 6, 8, sau 10 persoane. Dacă sunt testați se poate să fie și dans, dar punem o limitare în funcție de suprafață ringului”, a precizat Alin Caraman, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor, potrivit Antena 3. Guvernul se reuneşte în şedinţă de urgenţă pentru a prelungii starea de alertă. Potrivit proiectului de HG anunţat de Guvern, se prelungeşte starea de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021 pentru 30 de zile. Proiectul prevede relaxarea rextricţiilor înainte de Florii, dar şi de Paşte. Hotărârea de Guvern prevede că în zilele de 23 aprilie şi 30 aprilie, Vinerea Mare, magazinele vor fi închise la ora 20.00, nu la ora 18.00. (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY