ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Efect de lifting și rejuvenare, cu Dermapen 4, la Centrul Medical Phoenix!
     
Efect de lifting și rejuvenare, cu Dermapen 4, la Centrul Medical Phoenix!

Ridurile fine sunt o simplă amintire! Tenul tău poate redeveni luminos, iar pielea feței își poate recăpăta elasticitatea printr-o procedură simplă, total nedureroasă. Este vorba despre Dermapen 4, cu efect demonstrat și asupra vergeturilor și cicatricilor. Acestea sunt beneficiile pe care le poți obține după numai câteva ședințe! Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și capătă un aspect tern. Acest lucru se datorează în principal faptului că pielea pierde din colagenul care îi asigura elasticitatea și frumusețea. După 20 de ani, procentajul de colagen scade în fiecare an, scădere care poate fi accentuată de factorii de mediu, o îngrijire necorespunzătoare a pielii, stres și factori genetici. Din fericire, există o metodă prin care poți atenua efectele trecerii timpului, atât asupra feței, cât și în ceea ce privește întregul corp: mezoterapie prin micro needling, cu Dermapen 4. Ce este Dermapen 4? Dermapen este un dispozitiv medical, format dintr-o piesă electrică de mână și un capăt de unică folosință, ce conține microace, dispuse circular. Atunci când este conectat, acele minuscule încep să se miște și pătrund în piele, cu o anumită viteză și cu o anumită presiune, în funcție de specificul zonei care trebuie tratate. Prin acele micro-ace, se eliberează soluțiile de mezoterapie specifice, care conțin ingrediente active precum: acid hialuronicpeptide BIO-mimeticeacid ascorbicargirelina (efect Botox)DMAE ( efect puternic antirid)EGFcelule stemVitamina AAcid Glicolic, azelaic, kojic, cofeină, aminoacizi, etc. Doare procedura cu Dermapen? Procedura nu este dureroasă și nu necesită anestezie locală. Mecanismul de funcționare este simplu: mini-acele pătrund în epidermă, stimulând producerea de colagen. În același timp, sunt eliberate ingredientele active, care acționează instant și în profunzime asupra epidermei, (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lovituri aeriene asupra Fâşiei Gaza după un nou tir de rachetă spre Israel
Lovituri aeriene asupra Fâşiei Gaza după un nou tir de rachetă spre Israel
Armata israeliană a indicat sâmbătă că a efectuat lovituri aeriene împotriva unor „ţinte teroriste” (...)
Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău
Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău
Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în zona prin care trec (...)
Peste 100 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor anti-COVID, în Gorj
Peste 100 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor anti-COVID, în Gorj
Peste 100 de gorjeni au fost amendați în ultimele 24 de ore, deoarece nu au respectat regulile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY