ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [9/04/2021]

 
Horoscopul de weekend
     
Horoscopul de weekend

BerbecSe deschid oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială. Vă veţi pune ordine în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evitaţi exagerările și așteptările prea mari de la alții! De joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. TaurSe conturează schimbări majore în plan profesional. Aveţi posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Evitaţi să vorbiţi prea mult despre voi și planurile voastre de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma voastră. În relațiile cu femeile revin în discuție teme vechi sau activități restante. GemeniSe întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă. Aveţi creativitate şi reușiţi să uimiți cu ideile voastre strălucite. Fiţi prudent și păstrați măsura în toate! Veţi avea mult de lucru, așa că dozaţi-vă eforturile. Relațiile cu colegele sunt tensionate și se poate ajunge la conflicte pe termen lung. RacSe pot îmbunătăți relațiile cu membrii familiei sau pot apare schimbări importante în spațiul locativ. Țineţi cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce doriţi să realizaţi în viitor. A doua parte a săptămânii vă îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. LeuAveţi oportunități de a vă îmbunătăți gândirea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. Sunt șanse să vă planificați excursii, vizite sau studii personale și profesionale. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Relațiile cu femeile din neam se vor tensiona. FecioarăVeţi primi o sumă de bani, salariul sau o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense de la locul de muncă. Evitaţi cheltuielile și chibzuiți atent fiecare achiziție! Spre (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecÎn prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
În biroul directorului unei bănci, care tocmai a fost jefuită, intră un sergent de poliție, care i (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”
ELVPART SRL, cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, România, Str. Unirii nr. 94A, , județul Gorj, cod (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY