ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

B1 Tv [8/04/2021]

 
Carantina în comuna ilfoveană Dobroești, prelungită cu 14 zile
     
Carantina în comuna ilfoveană Dobroești, prelungită cu 14 zile

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru comuna ilfoveană Dobroeşti, începând de joi, de la ora 22.00, a anunțat Prefectura Ilfov. Ca urmare a analizei de risc efectuată de către...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Nicolae Ciucă (MApN): România va acționa în acord cu deciziile aliate referitoare la calendarul retragerii din (...)
Nicolae Ciucă (MApN): România va acționa în acord cu deciziile aliate referitoare la calendarul retragerii din Afganistan
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, a participat miercuri la reuniunea extraordinară (...)
Rareș Bogdan: „Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu le (...)
Rareș Bogdan: „Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu le poată retrage ulterior” (VIDEO)
„Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu (...)
Cristian Diaconescu (PMP), despre efectele crizei politice în pandemie: Au murit oameni. Nu se mai întâmplă nimic până (...)
Cristian Diaconescu (PMP), despre efectele crizei politice în pandemie: Au murit oameni. Nu se mai întâmplă nimic până când se liniștesc conflictele politice. Toate condițiile care au generat nenorociri, (...)
Cristian Diaconescu, președintele PMP, a vorbit, miercuri seară, în emisiunea "Dosar de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY