ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Gorj: Ydail îi face plângere procurorului de caz
     
Gorj: Ydail îi face plângere procurorului de caz

Firma Ydail anunță că îi face plângere procurorului care a deschis un nou dosar penal pe numele a doi reprezentanți ai societății. Aceștia au fost reținuți și ulterior puși sub control judiciar care a totalizat 400.000 de lei. Avocații celor doi au depus contestație și judecătorii au admis joi solicitarea și au desființat măsura controlului judiciar. Într-un comunicat de presă, societatea Ydail, controlată de senatorul de Gorj, Ion Iordache, anunță că îi va face o plângere împotriva procurorului de caz Lavinia Ilie, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Ancheta vizează comiterea infracțiunii de obţinere ilegală de fonduri Ancheta vizează comiterea infracțiunii de obţinere ilegală de fonduri, constând în folosirea ori prezentarea de documente sau date false, inexacte sau incomplete, pentru primirea aprobărilor sau garanţiilor necesare acordării finanţărilor obţinute sau garantate din fonduri publice, dacă are ca rezultat obţinerea pe nedrept a acestor fonduri. Prejudiciul la fost estimat la 359.132 de lei. Este vorba de contractul de întreținere și deszăpezire a drumurilor județene. „S.C. YDAIL CONSTRUCT SRL este o firmă cu capital românesc, care și-a câștigat respectul beneficiarilor și colaboratorilor prin cei 20 de ani de activitate guvernată de responsabilitate, seriozitate și calitate a lucrărilor. Reamintim că, săptămâna trecută reprezentanți ai noștri au fost reținuți abuziv pentru 24 de ore și apoi au fost puși sub control judiciar pe cauțiune. „Astăzi judecătorii au desființat deciziile procurorului de caz“ Astăzi judecătorii au desființat deciziile procurorului de caz prin revocarea masurii preventive a controlului judiciar pe cautiune, arătând că nu există temei juridic pentru măsurile dispuse, în mod evident, cu rea intenție. Pentru că din 2014 și până în prezent mai mulți dintre angajații noștri au fost (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 3 / CSO Filiași s-a impus în fața Universității II Craiova și s-a distanțat de urmăritoare
Liga 3 / CSO Filiași s-a impus în fața Universității II Craiova și s-a distanțat de urmăritoare
Liderul seriei a 6-a din Liga 3, CSO Filiași, a confirmat statutul de favorită în derbiul Doljului (...)
Pastor amendat pentru un botez pe malul Dunării
Pastor amendat pentru un botez pe malul Dunării
Un pastor a fost sancţionat de jandarmi pentru organizarea unei procesiuni religioase de botez (...)
Zis și făcut! Baschetbaliștii Craiovei au făcut instrucție cu Miercurea Ciuc
Zis și făcut! Baschetbaliștii Craiovei au făcut instrucție cu Miercurea Ciuc
Așa cum era de așteptat, baschetbaliștii de la SCMU Craiova nu au dat greș în primul meci din (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY