ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [8/04/2021]

 
ITM Giurgiu- Comunicat de presă
     
ITM Giurgiu- Comunicat de presă

In vederea prevenirii situatiilor de abuz si pentru diminuarea riscurilor la care se expun cetatenii romani care intentioneaza sa munceasca in strainatate , inclusiv ca lucratori sezonieri, Inspectia Muncii realizeaza periodic actiuni de informare in vederea constientizarii acestora cu privire la drepturile, obligatiile si riscurile la care se pot expune in acest demers . In acest sens, inspectorii de munca din cadrul ITM Giurgiu desfasoara o actiune de informare referitor la munca in strainatate, prin afisarea materialelor informative la vizierul inspectoratului, postarea pe site-ul inspectoratului teritoroal de munca, precum si diseminarea acestora in cadrul Primariilor de pe raza Judetului Giurgiu. Totodata, ITM Giurgiu desfasoara actiuni ample de verificare la entitatile identificate ca fiind implicate in aceasta activitate (agenti de plasare a fortei de munca in strainatate, agenti de munca temporara, transportatori, alte persoane juridice implicate in activitati de mediere si plasare).

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY