ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [8/04/2021]

 
PSD Giurgiu: Deputatul Marian Mina cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu
     
PSD Giurgiu: Deputatul Marian Mina cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Ministrul USR al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ar trebui să aibă minima decenţă şi să îşi prezinte urgent DEMISIA din această funcţie! Nici n-ar trebui să mai aştepte vreo decizie a şefilor săi din Executiv sau de la partid. Pentru că ceea ce a făcut, astăzi, în văzul întregii ţări, este de neiertat! Cum este posibil ca, după atâtea luni aflat la conducerea ministerului menţionat, Voiculescu să pretindă că nu există niciun act guvernamental care să reglementeze modul în care sunt pregătite, înainte de înmormântare, trupurile românilor răpuşi de SARS-COV2? Şi, astfel, a dat vina pe alţii pentru această umilinţă suportată de aproape 25.000 de familii din România. Dacă a minţit, ruşine să-i fie! Iar dacă n-a ştiut că există de un an o asemenea măsură, într-un document al Ministerului Sănătăţii, este cu atât mai grav! Scuzele nu îşi mai au rostul, domnule ministru. Cu dumneavoastră la conducere, Sănătatea nu se mai face bine! Mergeţi acasă, faceţi-vă actor, magician, mim, ce doriţi, dar lăsaţi-i pe specialişti să se ocupe de sistemul sanitar, în vremuri atât de grele!

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY