ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid, în ultimele 24 de ore
     
Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid, în ultimele 24 de ore

Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate, în ultimele 24 de ore, anti-Covid în România. Dintre acestea, 49.091 au fost imunizate cu Pfizer, 5.264 cu Moderna și 2.468 cu AstraZeneca a anunțat Comitetul Naţional pentru Coordonarea Vaccinării anti-COVID. În total, de la debutul campaniei de vaccinare, peste 2,2 milioane de persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri și au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin, conform HotNews. Conform informațiilor transmise duminică seară de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), în ultimele 24 de ore au fost administrate 56.823 de doze, dintre care 25.447 ca primă doză și 31.376 de doze ca rapel (din care 130 Moderna și 11 Pfizer). De la începutul campaniei au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin De la începutul campaniei de vaccinare, 2.206.254 persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri și au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin. Au fost înregistrate 185 de reacții adverse comune şi minore În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 185 de reacții adverse comune şi minore, dintre care 8 de tip local şi 177 de tip general. Autoritățile menționează că din toate reacțiile adverse din ultimele 24 de ore, 105 reacții sunt în curs de investigare.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecÎn prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
În biroul directorului unei bănci, care tocmai a fost jefuită, intră un sergent de poliție, care i (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC ELVPART SRL”
ELVPART SRL, cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, România, Str. Unirii nr. 94A, , județul Gorj, cod (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY