ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [8/04/2021]

 
Începe distribuirea tichetelor valorice pentru pensionarii din municipiul Bacău
     
Începe distribuirea tichetelor valorice pentru pensionarii din municipiul Bacău

Primăria Bacău, prin Direcția de Asistență Socială, anunță distribuirea, începând cu data de 12 aprilie 2021, a tichetelor valorice în cuantum de 150 lei. Pensionarii trebuie să întrunească cumulativ următoarele condiții: domiciliul în municipiul Bacău, beneficiar de orice tip de pensie, iar veniturile din pensii să fie de până la 1.386 lei brut/lună. Pensionarii vor […] Articolul Începe distribuirea tichetelor valorice pentru pensionarii din municipiul Bacău a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY