ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 aprilie 2021

 
 

B1 Tv [8/04/2021]

 
Valeriu Gheorghiță: Medicul de familie va decide dacă pacientul este sau nu vaccinat cu AstraZeneca pe baza istoricului său medical (VIDEO)
     
Valeriu Gheorghiță: Medicul de familie va decide dacă pacientul este sau nu vaccinat cu AstraZeneca pe baza istoricului său medical (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că medicul de familie va decide dacă pacientul va fi sau nu vaccinat cu serul...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Valeriu Gheorghiță: Vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic, începând de marți
Valeriu Gheorghiță: Vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic, începând de marți
Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind (...)
Cristian Diaconescu (PMP), despre episodul de la Spitalul Foișor: Are conotații penale. E treaba instituțiilor dacă (...)
Cristian Diaconescu (PMP), despre episodul de la Spitalul Foișor: Are conotații penale. E treaba instituțiilor dacă vor vedea ce e de văzut (VIDEO)
Cristian Diaconescu, președintele PMP, a vorbit despre evenimentele de la Spitalul Clinic de (...)
Florin Roman: PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe. Nu (...)
Florin Roman: PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe. Nu poți să faci evacuarea unor bolnavi noaptea ca hoții (...)
Deputatul Florin Roman a declarat, duminică seară, pe B1 TV, că PNL „se desparte total” de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY