ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 aprilie 2021

 
 

Gândul [8/04/2021]

 
România nu oprește vaccinarea cu AstraZeneca! / Agenția Europeană a Medicamentului vorbește despre riscul apariției cheagurilor de sânge!
     
România nu oprește vaccinarea cu AstraZeneca! / Agenția Europeană a Medicamentului vorbește despre riscul apariției cheagurilor de sânge!

Autoritățile din România au decis să nu oprească vaccinarea populației cu serul produs de AstraZeneca! Surprinzător, spun mulți, mai cu seamă după anunțul Agenției Europene a Medicamentului. Miercuri, EMA a anunțat că există o legătură […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY