ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
 

Deutsche Welle [8/04/2021]

 
Criza de Pfizer continuă și-n aprilie. AstraZeneca, din belșug. Campania de vaccinare are o nouă provocare (SpotMedia.ro)
     
Criza de Pfizer continuă și-n aprilie. AstraZeneca, din belșug. Campania de vaccinare are o nouă provocare (SpotMedia.ro)

Deși vor intra peste 2 milioane de doze în această lună, cantitatea nu va acoperi programările și listele de așteptare pentru vaccinul Pfizer.

cititi articolul complet în Deutsche Welle


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Deutsche Welle +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY