ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 aprilie 2021

 
 

Agerpres [8/04/2021]

 
Ministrul Finanţelor susţine proiectul de simplificare a sistemului de licenţiere
     
Ministrul Finanţelor susţine proiectul de simplificare a sistemului de licenţiere

Ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, susţine simplificarea sistemului de licenţiere, proiect derulat de Consiliul Concurenţei şi de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis joi AGERPRES. Alexandru Nazare a participat joi la reuniunea de finalizare a proiectului "Redimensionarea completă a sistemului de licenţiere din România", care vizează sprijinirea României în modernizarea sistemului de licenţiere, consolidarea capacităţii instituţiilor de licenţiere şi alinierea sistemului de licenţiere cu cele mai bune practici internaţionale. Ministrul Finanţelor a subliniat că susţine procesul de digitalizare pentru eliminarea aprobărilor inutile, în vederea reducerii poverilor administrative care afectează mediul de afaceri. "Felicit echipa de implementare a acestui proiect şi susţin iniţiativa de digitalizare şi debirocratizare prin eliminarea documentelor, avizelor şi aprobărilor inutile, în vederea reducerii poverilor administrative care afectează mediul de afaceri. În acest sens, consider că autorităţile statului român trebuie să colaboreze eficient pentru susţinerea şi simplificarea iniţiativelor private. Aş dori, de asemenea, să mulţumesc echipei OCDE care a colaborat îndeaproape cu autorităţile române pentru implementarea acest proiect şi a oferit informaţii utile despre cele mai bune practici în domeniu. România a înregistrat progrese semnificative în procesul de aderare la OCDE şi ne bucurăm de sprijinul multor membri. Aderarea României la OCDE este un obiectiv important pentru ţara noastră şi voi face toate eforturile necesare pentru a-l îndeplini", a menţionat Alexandru Nazare. Prin intermediul acestui proiect se abordează blocajele cheie şi problemele sistemice ale actualului sistem de licenţiere şi se realizează o (...)

cititi articolul complet în Agerpres


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Coronavirus/SUA: Pauza în administrarea vaccinului Johnson & Johnson a fost prelungită cu cel puţin o (...)
Coronavirus/SUA: Pauza în administrarea vaccinului Johnson & Johnson a fost prelungită cu cel puţin o săptămână
Pauza în administrarea vaccinului Johnson & Johnson a fost prelungită cu cel puţin o săptămână (...)
Coronavirus/Belgia: Administrarea vaccinului Johnson & Johnson a fost amânată
Coronavirus/Belgia: Administrarea vaccinului Johnson & Johnson a fost amânată
Belgia a decis miercuri să amâne administrarea vaccinului Johnson & Johnson, care trebuia să (...)
Rusia: Percheziţii la sediul unui ziar studenţesc şi urmăriri penale împotriva unor tineri jurnalişti
Rusia: Percheziţii la sediul unui ziar studenţesc şi urmăriri penale împotriva unor tineri jurnalişti
Poliţia rusă a percheziţionat miercuri redacţia ziarului studenţesc DOXA şi domiciliile a patru din (...)
[Toate articolele din: Agerpres +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY