ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
AstraZeneca va fi administrat în continuare în Australia pentru toate categoriile de vârstă
     
AstraZeneca va fi administrat în continuare în Australia pentru toate categoriile de vârstă

Guvernul Australiei a anunţat joi că revizuieşte urgent rapoartele despre potenţialele legături dintre vaccinul AstraZeneca şi dezvoltarea de tromboze la persoanele din unele categorii de vârstă dar că va continua să administreze acest ser, potrivit The Guardian. Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a confirmat miercuri „o potenţială legătură” a vaccinului de la AstraZeneca cu cazurile neobişnuite de tromboze, dar şi-a menţinut opinia pozitivă asupra beneficiilor, în timp ce Marea Britanie a recomandat oferirea unor alternative persoanelor cu vârsta sub 30 de ani pentru potenţialul său impact asupra tinerilor. Directorul medical şi principalul consultant de sănătate al guvernului australian, Paul Kelly, a explicat joi că reprezentanţi ai Grupului Naţional de Consultanţă Tehnică pentru Imunizare şi ai Administraţiei Produselor Terapeutice (TGA) au dezbătut subiectul miercuri în vederea emiterii unor recomandări Cabinetului naţional care se va reuni în cursul zilei de vineri. „Guvernul va urma recomandările medicilor” „Punem siguranţa mai presus de toate, cum am făcut şi în timpul pandemiei, iar guvernul va urma recomandările medicilor”, a declarat Paul Kelly postului de televiziune ABC. Spre deosebire de alte ţări, precum Spania sau Italia, care au limitat sau au suspendat unilateral administrarea dozelor de la AstraZeneca la unele categorii de vârstă, Australia va continua să administreze vaccinul cel puţin până când medicii nu vor face o recomandare contrară. Premierul australian a insistat efectele adverse „sunt evenimente extrem de rare“ Premierul australian Scott Morrison a insistat în declaraţii acordate mass-media că efectele adverse „sunt evenimente extrem de rare şi că, asemeni oricărui tratament, trebuie evaluate riscurile, dar şi beneficiile”. Australia a început la 21 februarie campania de vaccinare (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
ÎCCS a respins reunirea dosarelor privind mita pentru licențele Microsoft
ÎCCS a respins reunirea dosarelor privind mita pentru licențele Microsoft
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins miercuri cererea de reunire a dosarelor în care au (...)
Patru echipe vor lupta pentru promovare în Liga 3. Vezi comunicatul AJF Dolj!
Patru echipe vor lupta pentru promovare în Liga 3. Vezi comunicatul AJF Dolj!
AJF Dolj a anunţat astăzi echipele care îşi doresc participarea la turneul final, pentru desemnarea (...)
Gorj: Echipe de căutare pentru o femeie, de 84 de ani, dispărută de acasă
Gorj: Echipe de căutare pentru o femeie, de 84 de ani, dispărută de acasă
O femeie, de 84 de ani este căutată de polițiștii din Gorj, după ce a dispărut de acasă. În seara (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY