ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 aprilie 2021

 
 

Gazeta de Sud [8/04/2021]

 
Viaţa bate filmul. O femeie a descoperit în ziua nunţii fiului că nora sa e, de fapt, fiica pierdută cu ani în urmă
     
Viaţa bate filmul. O femeie a descoperit în ziua nunţii fiului că nora sa e, de fapt, fiica pierdută cu ani în urmă

O femeie din China a trăit şocul vieţii sale când a descoperit, în ziua nunţii fiului său, că nora ei este, de fapt, fiica pe care o pierduse în urmă cu ani de zile. Evenimentul s-a petrecut pe 31 martie, în Suzhou, provincia chineză Jiangsu, relatează NYPost, citând Oriental Daily. Mama ginerelui a observat un semn din naştere pe mâna noii sale nore. Acesta era foarte asemănător cu semnul din naştere al unei fiice pierdute cu mult timp în urmă. După ce a văzut semnul, femeia s-a apropiat de părinţii miresei şi i-a întrebat dacă au adoptat-o, cumva, pe fiica lor. Familia miresei a fost uimită de întrebare, pentru că femeia nu ar fi avut de unde să ştie acest lucru. Însă au confirmat că fata a fost adoptată după ce au găsit-o pe marginea unui drum în urmă cu mulţi ani. La auzul poveştii, mireasa a izbucnit în lacrimi şi a descris ulterior momentul în care şi-a întâlnit mama biologică drept „o fericire mai mare decât ziua nunţii în sine”. Dar povestea nu s-a încheiat acolo. Descoperirea a pus nunta sub semnul întrebării, deoarece mireasa s-ar fi căsătorit, practic, cu fratele său. Însă mama a spus că nu există un motiv de drept pentru anularea nunţii pentru că ginerele a fost adoptat de această după ce şi-a pierdut orice speranţă că îşi va găsi vreodată fiica dispărută pe care a căutat-o ani întregi. Astfel că nunta a continuat, pentru că mirii nu erau, din punct de vedere biologic, fraţi.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecA sosit momentul să privești cu mai multă atenție sfera relației amoroase, să analizezi și să (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un pelerin creştin trebuia să ajungă la o mănăstire în vârful munţilor şi avea de străbătut o pădure (...)
Liga 2 / FCU s-a impus cu Rapid și a preluat șefia clasamentului
Liga 2 / FCU s-a impus cu Rapid și a preluat șefia clasamentului
FCU Craiova a redevenit lider în Ligii 2. Echipa antrenată de Eugen Trică s-a impus luni seară, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY